Nobloggforsomeday

Jag har inte skrivit så mycket på bloggen nu på ett tag. Jag har varit trött och seg. I veckan har jag haft mycket att tänka på och saker som ska göras men jag ska börja skriva igen nu =).
Jag har hittat ett jobb till sommaren. Cowboystaden High chaparral! Jag ska söka jobb där som typ servitris eller bartender. Ska bli jätteroligt om jag får jobbet. Jag spelar ju teater så det blir en bra merit och en rolig upplevelse.


Twilight stjärnor till Sverige


Vill vi inte alla att den snygga Robert Pattinson och söta Kristen Stewart ska komma till Sverige på premiären av Twilights andra film "New Moon"?? Det vill jag i alla fall. Här nedan finns en länk där man kan skriva upp sitt namn på en lista.

"HUR? Genom att skriva under den här namninsamlingen och ge en kort motivering varför du vill att de ska komma hit, kan vi övertyga Summit Entertaintment och övriga anordnare att intresset är enormt!"

http://petitionspot.com/petitions/twilightcasttosweden

SKRIV PÅ!!!

Sweetmimi



Igår hade vi jättetrevligt och satt och pratade om olika saker. Vi kollade på legally blond och spelade typ poker eller något likanande haha. Idag så vaknade jag jättetidigt och gick upp åt frukost jättelänge och tog på min kläder först precis innan lunchen. Men sedan drog det igång och jag och Towe drog ner till stan, Acne rean. Hittade en jättefin jeansblus och en tjocktröja fast den var från Gina. Vi gick ett tag på stan men jag var tvungen att åka hem, ska vara barnvakt ikväll. Min syster är tydligen jättetrött och jobbig så jag får det väl segt ikväll men börjar först hal elva imon...

RSS 2.0