Gossip girl säsongsavslutning

Idag var sista avsnittet av gossip girl, eller a i alla fall för säsongen. Ett tag trodde jag att de avslöjat gg och kunde då inte tänka mig vad som skulle kunna hända i nästa säsong men det var ju bara en copycat. Roligt att alla fick reda påallt om alla trots att det ordakade problem. Tyvärrså går det inte att lägga upp det underbara klippet då Chuck säger till Blair att han älskar henne, slutet på säsongen men här finns länk till youtube.
  Ni vill säkert inte läsa om vad jag har gjort i helgen som alla andra bloggare skriver om men jag berättar det ändå. I fredags skulle jag gå ut med några kompisar på kvällen så jag gjorde mig iordning ett tag och satte mig framför tv tills det var dags att gå. När jag kom dit var jag lite tidig så jag gick till mcdonald för att testa på den nya maräng swiss, inte värd priset 22 kr men den var god. Sedan drog jag til sense där vi skulle träffas. Där kom mimmi, hanna och sofia men sofia var typ ledsen så de var tvugna att dra efter ett tag. Misslyckad kväll.
   På lördagen så var jag hemma för jag mådde inte så bra, trött och seg men senare på kvällen mådde jag bättre och drog in till stan till en kompis lägenhet och kollade på film. Jättebra film men sjukt dåligt slut hehe. Men det var läskigt sedan när jag åkte hem. Vid sankt sigfrids plan var det typ 10 polisbilar med blåljus som åkte runt i området. Jag visste inte varför så man blir ju lite rädd, tänk om det typ är en mördare som går lös hehehehe...ryser. Och så idag ja....vad har jag gjort....jag har varit nere i röstlokalen och röstat för första gången, yngste röstaren i vallokalen. Sedan har jag mest pluggat spanskla, eftersom jag har spanskaprov imon, men sen e det slut...xoxo

Lediga dagar, eller bara en lektion...

Ja faktiskt har vi inte alls haft mycket i skolan nu de senaste dagarna. I tisdags var hela klassen på liseberg och vi hade grymt roligt. Jag vågade till och med testa på uppsvinget som jag aldrig todde jag skulle åka, den var riktigt rolig. Sedan testade jag på den nya Hanhai vilket var en grym besikelse. Man mår illa och får ont av att åka den, inget att rekomendera alltså. Men vi hade verkligen jätteroligt när robin hoppade runt i den lila båten i colorado och jag och sara höll på att klämmas ihjäl i de små båtarna hahaha.  
 
Efter liseberg sprang jag hem och bytte om och tvättade håret, sedan drog jag över till grannarna. Två av mina grannar tog nämligen studenten och hade ett sjuhelsike firande. Kul att se alla så glada och sträffa personer jag inte träffat på länge. Riktigt kul men jag kände inte å många så efter ett tag blev det lite pinsamt.
  I onsdags hade vi ingen skola alls, nk var inställt så jag var hemma och sov. sedan gjorde jag lite ärenden men mest var jag bara hemma och kollade på resor till grekland.. vill dit i sommar! Ja och så var det ju torsdagen också, alltså idag. Ja idag har jag varit en lektion i skolan, stannade kvar och åt nudlar, sedan gick jag lite på stan innan jag skulle till frisören. jag hittade in på gina tricot och hittade ett jättesnyggt midjeskärp med nitar för bara 99:- . Jag är jätteglad över det och mitt honungsfärgade hår!

RSS 2.0