Ikväll...

Ikväll ska jag vara med två kompisar, Mimmi och Josse. Antingen ska vi på en fest någonstan i närheten eller så ska vi sitta framför tv och gotta oss haha. Ja det godiset vi köpte igår är bara lite kvar av, eller inte haha. Jag vet inte riktigt vad som händer för jag har inte hört något från mimmi men det blir nog senare ikväll som vi hör från henne. Mimmi behöver skriva sitt cv eftersom det ska vara inne idag haha, ute i sista minuten eller vadå. Jaja det är väl likt henne. Glad att kompisarna kommer överens nu igen, hade det ju lite trassligt ett tag, ett halvår. men allt e bättre nu och vi ska hitta på en massa roliga saker och bygga upp nya roliga minnen igen puss och hej..

Köpt fint hårband...

Åh jag köpte ett jättefint hårband idag men vita pärlor på. Jag hittade det på toshop för typ en vecka sedan men som alltid hade jag inga pengar i slutet av månaden, därför köpte jag det inte. Jag trodde vwerkligen att det var slut för vad jag förstod det som var det ganska populärt. Men idag när jag gick in i affären hittade jag ETT kvar, jag blev så glad. Jag köpte det självklart direkt och här nedan är dt hihi =)

Äntligen helg...

Nu har helgen äntligen börjat. I går var jag på gymmet och tränade i nästan två timmer, mm jag känner av det lite idag om man säger så. Sedan tog vi bussen ner till Jancos (en godisbutik). Vi köpte världens största påse typ, åkte hem och åt middag och lite så, lite bufe artat, jättegott. Vi gick sedan ner till filmbutiken och hyrde filmen wanted. Den var väl bra men väldigt annorlunda. Så nu ska vi äta frukost, är jättetrött och hungrig. Ska iväg med Carro sedan och ta en fika eller gå på stan eller så. Kanske ska träffa Josse och Mimmi också, får se. Och självklart så ska jag plugga. Hej svej! =)

Roligare kan det inte bli...


Missade mobilen...

Förra veckan var jag på landet och skulle åka upp till Göteborg igen på Lördagen, så precis innan vi åkte försökte jag ringa runt och se om det var någon som ville hitta på något. Självklart var det lite för sent så det var ingen som kunde. När jag kom hem satte jag mig framför datorn och gick in på msn. Malin var inne och vi bestämmde oss för att hitta på något, film hemma hos mig!
   Efter ett tag skrev Malin tillbaka och sa att hennes busskort gått ut och det blir väldigt dyrt att åka till och från alingsås utan utökning. Så då blev det inget. Jag som hade gått runt med mobilen i fickan hela tiden la den nu på rummet. Jag gick ner till filmuthyrningen med min syster och hennes kompis. Vi hyr en jättebra film och köper lite godis. När vi kollat klart på filmen går jag och lägger mig.
    Nästa morgon kollar jag mobilen, 3 missade samtal och ett sms. Då har jag missat värsta festen..... snyft om man ändå kunde vrida tillbaka tiden. Men det kommer väl fler fester hoppa jag. . =) 

Snart arton

Snart fyller jag arton och jag har ingen aning om hur jag skall fira det, jag hade tänkt att resa någonstan men det blir nog för dyrt. Nu har jag planer på att göra en middag här och sedan dra ut och ta några cosmo. Får se hur det blir, orkar inte tänka på det för mkt...

Härliga dopp..



Här tog jag ett härligt (eller inte) dopp. Poolen var nämligen iskall och jag blev islängt haha. Men när man väl doppat sig så var det en annan sak. Fast jag skulle aldrig göra om det, frivilligt!


En rutchkana på 28 meter, alla utom jag och min lillasyster åkte den. Men inte kan jag hjälpa att jag har världens svindel. Tower of Power kallas den, finns på Siam park. Det är från när jag var på Teneriffa!


Har varit...

Har varit helt ur form på sista tiden, har inte orkat skriva här eller någon annan stans. Dock har jag haft ett underbart lov. Vari på Teneriffa och solat och badat. Vi hade det jättevarmt förutom en dag då det regnade, men det var faktiskt rätt mysigt och mkt bättre än hela 10 minus som det var i Sverige då.. 

RSS 2.0