Gratisbio.com

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=105640
Gå in på denhär länken och anmäl er... jag trodde inte på det först men det är faktiskt inte så svårt att vinna en massa grejer. man kan få biobiljetter eller presentkort och det enda man behöver göra är att vara med i lite tävlingar och värva kompisar mm...helt gratis... om ni trycker på länken ovan blir ni värvade av mig vilket betyder att jag får en massa poäng, så snälla gå med!!!

Liseberg

Jul på liseberg har haft öppet nu ett tag. Har inte riktigt haft tid att gå dit. Ska dit idag med familjen. Bara mysa och lyssna på julmusik. Ska väl ta och åka en attraktion. Vet inte vad det blir men nu när det är vinter är det inte så många attraktioner som har öppet. Längtar till juletid. Snart är det julafton ju, bara 24 dagar kvar och sedan är det ju nyår oxxå. Jag ska till teneriffa på nyår. Var där förra året oxxå men detta året är det annat hotell och så. Ska bli jättemysigt attbara ligga och sola och kolla på jättefyverkerier. Eftersom vi åker med all inclusive får vi värsta nyårsbuffe'n oxxå... härligt...

stylebystars.se

Kolla in denna sidan, kanske ska köpa min nyårsklänning här! Jättefina klänningar för jättebra priser tjooo är det inte vad vi alla väntat på???

RSS 2.0