Hola amigos!

Hej alla, det var ett tag sedan jag skrev men nu e jag tillbaka. Livet leker men det är vääääldigt mycket just nu. För några dagar sedan kom det utbytesstudenter hit från spanien. En tjej bor hemma hos mig. Det är inte direkt kul men man umgås ju mycket med folk man inte skulle umgås med annars så det är väl det positiva. Annars så finns det inte så mycket positivt med det. Just nu ligger hon och sover, sa igår att jag skulle låta henne sova ut (okey?). Jag sitter och försöker plugga, har två prov och tre inlämningar denna veckan men jag kommer inte ha tid att plugga.
Igår var vi lite på stan och kollade hittade en fantastiskt fin klänning på Monki, jag såg sen och gick ifrån gruppen, haha jag var bara tvungen att gå in. Sedan gick vi på modevisningen i nordstan, kläderna var väl inte så snygga men det var roligt att gå och så var det värsta söta lilla killen som hoppade fram på catwalken, så gullig. Efter det drog vi hem och fixade os iordning, eller ska jag säga jag, hon gjorde sig inte iordning alls. Vi åt middaghemma och drog sedan till en rockbar inne i stan. Det var jättelitet och vi var jättemånga så vi fick inte plats. Några drog iväg och så var det bara några svenskar kvar. Vi tog lite nachos och några tog shots. Sedan ringde några om våra spanjorer och vi gick då till de andra. vi satt inte där så länge utan drog ut på en fest i eriksberg. Kanske inte så kul men vi stannade ett litet tag, sedan drog vi oss hem.

The icon


Hon är min och många andras favorit, det handlar om kläder. Sienna klär sig från rockigt till 30-tals kläder. Hon har alltid vackra klänningar på galor och en dålig hårdag, det finns inte!

Mask till fest...






Jag skickade ut ett par inbjudninger för ett tag sedan där jag sa att jag ska ha ett tema på min 18 års fest. Jag ska ha 80 tal som tema och det kommer bli en stor succe. Efetr jag hade skickat mina inbjudningar kom en massa inbjudningar till mig. två av mina kompisar ska oxxå ha tema på sina fester, tjoo det tycker jag är kul. En av dem har redan haft det, tema var "hose and bose", här är lite bilder...
Bilder från nästa maskerad kommer snart... xoxo

Mumsar på kärleksmums...


Här sittert jag framför tv:n och ska snart kolla på balalr av stål. Ett av världens bästa program enligt mig. Min mamma har gjort en underbar chockladkaka som jag sitter och mumsar på tillsammans med jordgubbar och glass. Men jag ska nog inrte äta för mycket eftersom vi har engelska nationellt imorgon bitti. Då sitter man ju bara still och lagra allt fett från efterätten. Men vad jag måste göra är att jag innan provet ska gå till 7-eleven för att köpa en XL kaffe. Jag tror verkligen att jag kommer somna under provet.

RSS 2.0